2020

Gunilla 24 januari 2020Vi samlades hemma hos Gunilla, som bjöd på  kex och

en jättegod tårta från Truffles. 


 Vi gick igenom lästa böcker och lånade nya, men det tillkom inga nya böcker eftersom vi har bestämt att vi ska försöka minska antalet böcker. 

Vi har haft över 50 och vill komma ner till under 30.

Annelie, 6 november 2020


Vi samlades äntligen igen alla den 6 november. I dessa coronatider kunde vi ses hemma hos Annelie ute på hennes härliga terrass. Annelie bjöd på gott kaffe, jättegod hemlagad äppelpaj och vaniljglass.


Vi recenserade och bytte böcker. Hade mycket att prata om eftersom vi inte hade haft bokmöte sedan slutet av januari.

Clipper  4 mars 2021


Denna gången samlades vi på restaurang Clipper som ligger på Canteras alldeles nedanför där Eva bor. Vi fick två bord bredvid varandra och satt fyra vid varje. Den snälle kyparen tog fram ett extra bod där vi kunde lägga alla våra böcker.

 

Det blev inga utläggningar av böcker vi läst, utan vi la alla våra böcker på bordet och gick sedan fram två och två och tog de böcker vi ville låna. 


P0p Ology  27 maj 2021

Denna gång samlades Läslustan till lunch på en jättemysig restaurang i Vegueta, som ägs av en svenska, Malin,  och hennes engelske man,  Tyvärr fattades tre medlemmar. 

Vi drack champagne Ayala, åt bacalao, fjärilspasta och lasgne. Till efterrätt en mycket god morotskaka och som avslutning en espressomartini eller capuchino. 

Vi startade kl. 2 och var färdiga kl. 4.